2013-12-01 10:27:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Nagy elhatározás előtt áll

Napi horoszkóp december 1-jére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Vegye észre az önnek küldött jeleket, és válaszoljon is rá! Ha így tesz, egy kellemes, szívet melengető téli kalandban lehet része. Ha azonban nem elég gyors, akkor az illető hamarosan más karjaiban landol. Élete végéig bánni fogja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön mindig is a tetteivel bizonyította a szeretetét. Ha valaki, akkor ön aztán jól tudja, hogy a szeretet nem szavakban, vagy gondolatban, hanem tettekben nyilvánul meg. Nem nyelv, hanem „izom” kérdése. És ön ebben ma is élen jár.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy futó kapcsolata ma új megvilágításba helyeződhet. Új perspektívák alakulnak az életében, és ezzel együtt új energiák is áramlanak bele. Ma vidámnak, fiatalosnak és erősnek érzi magát, még ha túl is van az élete delén.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A párkapcsolatában felmerülő esetleges problémák csupán ürügyül szolgálnak arra, hogy a viszonyát jobbá tegye. Vannak bizonyos elhallgatott problémák, amik régóta mérgezik a kapcsolatot. Ha kirobban, az esély a gyógyulásra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma nézzen jól körül: azok az emberek, akik ma kedvesek önhöz azok, akikre a bajban is számíthat. Becsülje meg őket, és kényeztesse valami módon. Hogy hogyan, azt viszont önnek kell kitalálnia. Legyen találékony!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap önről szól. Felejtse el a gondokat, és találjon valami ürügyet arra, hogy családilag, vagy legalább a kedvesével kimozduljanak. Ha az idő lehetővé teszi, még egy hegyi túrát is tervezhet. Ha nem, irány a múzeum!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Harmonikus és víg kedélyű napja lesz: mint egy fiatal csikó, vagy kiskamasz, úgy ugrabugrál, majd kibújik a bőréből. Féktelen jókedvében még az sem zavarja, hogy a pénztárcája meglehetősen lapos. Hisz nem ezen múlik a jókedv.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma önre tör a „szomorú vasárnap” érzése, amit nagyrészt annak köszönhet, hogy már előre szorong a holnapi munkanap miatt. Márpedig ez azt jelzi, hogy ön egyáltalán nem élvezi azt, amit csinál. Változtasson ezen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Mások nemtörődömsége idegesíti. Jól látja, hol rontják el a dolgot a többiek, de úgy érzi, hiába is beszélne nekik. Pedig semmi sem hiábavaló. Ne zavarja, ha nem reagálnak azonnal a szavaira. Még időre van szükségük.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Alighanem a hétvégét is munkával kell töltenie. Az elmúlt héten ugyanis annyi határidős munkát halmozott fel, hogy ha utol akarja érni magát, muszáj egy kicsit otthon is tevékenykednie. A családja ennek persze nem fog örülni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nagy elhatározás előtt áll: nem tudja, menjen-e, vagy maradjon. A kérdésére a felelet már ott van a szívében. De ha nagy a zaj ön körül, aligha fogja meghallani. Akkor szüksége lesz a magányra és a szenvedésre is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Téved, ha azt hiszi, egy szakítással mindent megoldhat. Az a helyzet, hogy a kedvesével annyira átitatták egymást, annyira egymásba vannak gyökerezve, hogy ez a szakítás önmaga-vesztéssel is járna. Együtt kell változniuk!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: